Sähköasennukset Jyväskylässä ja jyvässeudulla tekee ammattitaidolla Sähköttä Oy

SÄHKÖTTÄ? – NIILLE, JOTKA OVAT

YRITYS

Sähköttä Oy on vuonna 2021 perustettu sähköalan yritys. Palveluvalikoimamme kattaa sähkösuunnittelu- ja asennuspalvelut, joihin voitte tutustua tarkemmin Palvelut -sivulla. Panostamme työssä asiakastyytyväisyyteen sekä laadukkaaseen ja kustannustehokkaaseen lopputulokseen. Hoidamme projektit alusta loppuun asiallisesti ja ammattitaidolla, sähköalaa koskevien lakien ja määräysten mukaisesti.

Sähkösuunnittelu Jyväskylä - Sähköttä Oy

YRITTÄJÄ

Olen Jani Pitkänen, vuonna 1984 syntynyt laukaalainen. Alkuperäiseltä koulutukseltani olen insinööri (AMK); opiskelin tietotekniikan koulutusohjelmassa, suuntautumisena automaatioteknologia. Aiemmasta työhistoriastani löytyy tutkimus- ja kehitystyötä konenäön parissa, opetustehtävissä sijaistamista sekä erilaisia toimistotöitä. Sähköalan perustutkinnon suoritettuani olen työskennellyt sähköalalla asennus-, työnjohto-, suunnittelu- ja hallinnollisissa tehtävissä. Minulle paras kiitos työstäni on aina ollut se, kun asiakkaani saa hyvän mielen hyvin tehdystä työstä.

Tapanani ei ole ollut pelätä haasteita. Jokainen meistä tulee joskus uuden tilanteen eteen, jolloin tavoitteen saavuttamiseksi pitää haastaa itsensä oppimaan uutta ja soveltamaan aiemmin opittua. Mielestäni se, miten suhtaudumme näihin tilanteisiin, määrittelee onnistumisen mahdollisuutta. Siksi otankin uudenlaiset haasteet ja pulmat vastaan kehittymisen paikkana.

Tähänastisen työurani suurimman haasteen otin vastaan hiljattain, kun päätin valmiin polun kulkemisen sijasta rakentaa oman polkuni työelämässä. Tässä sitä nyt ollaan; nuori yrittäjä, jalat maassa, sopivasti sähköä ilmassa!